botiga de calderes de pellets a Barcelona

Cremadors de biomassa a Barcelona

cremadors de biomassa a Barcelona

Els nostres cremadors de biomassa li faran estalviar una gran quantitat de diners en calefacció

A Bon Foc estem especialitzats en tot el que tingui a veure amb la calor i la climatització. Per completar els nostres serveis, també fabriquem cremadors de biomassa que poden instal·lar-se tant en calderes de biomassa pròpiament dites o en calderes de gasoil. Si s'instal·len en una caldera de gasoil es pot obtenir un estalvi demostrable que oscil·la entre el 50 i el 80%, depenent del combustible utilitzat. Deixi'ns ajudar-li a estalviar.

Com són els nostres cremadors de biomassa?

CREMADORS POLICOMBUSTIBLES

La gamma de cremadors que fabriquem són policombustibles i estan garantits per l'ús de pellet, pinyol d'oliva, closca d'ametlla i closca d'avellana. També disposem de la gamma de cremadors d'estella. Aquests cremadors funcionen amb una tremuja especialment dissenyats per a això, que normalment fabriquem a mida. D'altra banda, les potències dels nostres cremadors van de 20 Kw fins a 1000 kW.

 

A Bon Foc disposem de models dissenyats especialment per forns de pa de qualsevol tipus, giratoris o de pisos. Tenim un quadre de control extern que facilita la seva manipulació en cas de ser necessari i disposa d'un sistema de neteja pneumàtica (mitjançant un petit compressor), que es pot utilitzar cada vegada que sigui necessari mitjançant un polsador..

CREMADORS PER FORNS DE PA

 

TRANSFORMACIÓ DE LA CALDERA EN BIOMASSA

La millor opció que hi ha és transformar una caldera de gasoil o de gas en una caldera de biomassa (d'ús industrial o domèstic), atès que només haurem de canviar el cremador de gasoil o de gas i col·locar el de biomassa a la caldera convencional (a més a més, sempre es podria tornar a col·locar el cremador de gasoil). També adaptem els generadors d'aire calent per poder acoblar un cremador de biomassa, en indústries, hivernacles, granges, etc. A més a més, fabriquem un adaptador per acoblar el cremador a qualsevol caldera, que disposa d'una frontissa per poder extreure el cremador amb total comoditat i així poder realitzar la neteja de la caldera.

 

  • L'alimentació del combustible es realitza de manera automàtica.
  • És necessari l'ús d'una tremuja per tal de poder subministrar el combustible a demanda del cremador..
  • La mànega per on cau el combustible des del final al cremador és ignífuga (si revoqués la flama només es fon sense arribar a cremar).
  • Disposa d'un sistema d'autoneteja que es realitza cada vegada que el cremador es posa en espera, per tal de tenir net el cendrer per al següent encès.
UNA INFINITAT D'AVANTATGES

 

CARACTERÍSTIQUES DELS NOSTRES CREMADORS DE BIOMASSA

Tenen una potència de 20 a 1000 kW. Encesa automàtica per resistència ceràmica.
Ventilador centrífug amb cabal d'aire regulable.
dos metres per la càrrega de combustible.
Termòstat de seguretat.
Fotocèl·lula d'encesa.
Quadre de control amb pantalla de LCD.
Neteja automàtica per bufat.

BON FOC

  Paseo del Río, 3 – Interior,
Sant Joan de Vilatorrada, 08250, (Barcelona)

  93 830 66 10

  639 11 54 63

botiga de calderes de pellets a Barcelona