botiga de calderes de pellets a Barcelona

Generadors d'aire calent a Barcelona

A Bon Foc posem a la seva disposició un ampli catàleg de generadors d'aire calent a Barcelona

generadors d'aire calent a BarcelonaEls generadors d'aire calent són aparells elèctrics que escalfen l'aire mitjançant descàrrega lliure o conduïda. Això vol dir que mitjançant d'un senzill mecanisme, aquests aparells aconsegueixen mantenir una temperatura òptima a l'espai en què es troben, de forma ràpida i completament eficient. A Bon Foc estem especialitzats en la fabricació de generadors d´aire calent a Barcelona tenint en compte les necessitats i peticions dels clients que acudeixen a nosaltres..

Una vegada que està realitzat el procés de fabricació (controlem el sistema de qualitat des del començament fins al final) ens encarreguem de la seva comercialització i posada en funcionament al domicili o empresa del client. Es tracta d'un producte tan versàtil que serveix per escalfar tant habitatges unifamiliars com locals comercials i fins i tot naus industrials. Això vol dir que fins a les nostres instal·lacions s'apropen particulars, empreses i autònoms que desitgen apostar per una energia barata i neta.

Com funcionen els generadors d'aire calent que comercialitzem?

Els generadors d´aire calent escalfen mitjançant descàrrega (lliure o conduïda) i estan formats per un quadre elèctric, un comandament i una sèrie d'automatismes que estan incorporats al mateix generador. A més a més, disposen de doble termòstats, ja que un d'ells actua com a dispositiu de seguretat i l'altre com a sistema de connexió i desconnexió en funció de la temperatura que s'hagi seleccionat al generador..

A Bon Foc recomanem aquest sistema a clients que desitgin un sistema de climatització barat i eficient, ja que podem dir que tenen un rendiment superior al 90%. A més a més, són ideals per la llar, ja que es tracta d'aparells molt silenciosos, la presència gairebé no es nota a l'estada. Finalment disposen del següent:

  • Un potent ventilador centrífug de doble sentit
  • Una càmera de combustió d'acer inoxidable per evitar les dilatacions tèrmiques
  • Els nostres cremadors de biomassa i pellet que oscil·len entre els 40 i els 400 kW

BON FOC

  Paseo del Río, 3 – Interior,
Sant Joan de Vilatorrada, 08250, (Barcelona)

  93 830 66 10

  639 11 54 63

botiga de calderes de pellets a Barcelona