botiga de calderes de pellets a Barcelona

Fàbrica de calderes de pellets a Barcelona

La nostra botiga es dedica a la venda directa de calderes de pellets i generadors d'aire calent a Barcelona

Fábrica de calderas de pellets en BarcelonaVoleu comprar una caldera de biomassa per la seva llar? Necessita canviar el generador d'aire calent per un de més modern? Vol que tècnics especialitzats l´expliquin els beneficis de la biomassa? a Bon Foc donem resposta a aquestes preguntes i posem a la seva disposició el catàleg més extens de productes, per diferents usos i situacions.

Som una fàbrica de calderes de pellets a Barcelona que es dedica a la creació, venda, muntatge i reparació de tot tipus de generadors d'aire calent d'ús tant domèstic com industrial. El principal avantatge que oferim als nostres clients és que controlem absolutament tot el procés, des del disseny i fabricació del producte en qüestió fins a la seva posada en funcionament al lloc indicat. A més a més, a Bon Foc l´oferim una assistència contínua, el que vol dir que també ens fem càrrec del servei tècnic i reparació.

Fábrica de calderas de pellets en BarcelonaLa nostra fàbrica de calderes de pellets a Barcelona porta treballant al sector més de 40 anys, el que ens converteix en una de les més longeves i destacades del moment. Som autèntics experts en la climatització de la llar i l'empresa i ho demostrem amb els equips de calefacció, climatització i biomassa que posem a la venda al mercat.

Tenim una línia pròpia de cremadors de biomassa

A Bon Foc venem productes d'altres marques i també fabriquem una línia pròpia, amb diverses sèries diferents de cremadors de biomassa. A més a més, si algun dels nostres clients ens ho demana, podem desenvolupar equips a mida de les seves necessitats, després de realitzar un estudi exhaustiu de les seves necessitats i característiques.

 

SERVEI D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA

Donem als nostres clients la informació que necessitin i els informem dels avantatges i inconvenients de cada un dels sistemes. A més a més, els nostres articles tenen una garantia de dos anys.

BON FOC

  Paseo del Río, 3 – Interior,
Sant Joan de Vilatorrada, 08250, (Barcelona)

  93 830 66 10

  639 11 54 63

botiga de calderes de pellets a Barcelona