botiga de calderes de pellets a Barcelona

Generadors per hivernacles a Barcelona

Pregunti pels nostres generadors per hivernacles a Barcelona. Disposem d'una línia pròpia

generadors per hivernacles a BarcelonaA Bon Foc pensem en el seu benestar i, per aquesta raó, no només fabriquem productes per gaudir a la llar, l´oficina o el lloc de treball, sinó que també l'ajudem en el seu procés productiu. Estem parlant dels nostres generadors dissenyats exclusivament per hivernacles, que mantindran una temperatura òptima i constant.

Som especialistes fabricant generadors exclusius per hivernacles

Fa més de 40 anys que estem al sector i aquesta experiència ens ha permès dissenyar articles específics per necessitats concretes. Per la creació d'aquests generadors per hivernacles a Barcelona hem seguit un exhaustiu procés de producció, ja que per nosaltres el més important són els bons resultats i la satisfacció final de tots els nostres clients.

generadors per hivernacles a BarcelonaEn concret, tots els sistemes han estat dissenyats per aportar aire calent amb un alt rendiment, de més del 90%. Per això els hem dotat d'un ventilador helicoïdal de gran cabal i de baix consum elèctric.

  • Els generadors de la sèrie hivernacle cobreixen una gamma de potències nominals d'entre 90 i 175 kW.
  • sota demanda els fabriquem amb xassís d'acer inoxidable d'alta resistència a la corrosió

Si està interessat en adquirir un producte d'aquesta sèrie, poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics especialistes, qui l´explicaran de forma més detallada el funcionament i característiques dels generadors per hivernacles. Si ho desitja, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al: 93 830 66 10.

BON FOC

  Paseo del Río, 3 – Interior,
Sant Joan de Vilatorrada, 08250, (Barcelona)

  93 830 66 10

  639 11 54 63

botiga de calderes de pellets a Barcelona